Belangrijke Data en Activiteiten
Op Maandag  is er iedere week in de middag het vrolijke Line-dansen. 
Dinsdag is er eens in de maand Bloemschikken. De data kunt U vinden in de kolom hiernaast .
Op de Woensdag is er iedere week vanaf 14:00 uur een gezellige SooS voor iedereen van 50 jaar of ouder. 
Op Woensdag avond is er iedere week vanaf 19:00 uur Line-dansen o.l.v. Mvr. Cozijn. 
Op Donderdag is er 1 keer per maand een Klaverjas en joker competitie. De data en alle info kunt U vinden in de kolom hiernaast
Iedere Vrijdagavond wordt er in 2 groepen judoles gegeven.1e grp vanaf 18:30 en de 2e groep vanaf 19:30 uur. o.l.v. Cheryl.
Extra informatie over de verschillende activiteiten vindt u onder de knoppen of bij de afdelingen zelf.
Aankomende  activiteiten 21 Maart Bloemschikken Onder leiding van Rika en Martin worden weer de mooiste bloemstukken gemaakt.  Let op nu in de avond, zaal open 18:30 t/m 18:50 uur.  aanvang 19:00 uur 23 Maart Klavertje 4 Kom ook gezellig een kaartje leggen. We spelen klaverjas en Jokeren. 22 Maart Soos Bingo Op deze middag spelen we weer gezellig Bingo met onze 50 plussers. 18 Maart Bingo Avond Onder het genot van een dansje een hapje en een drankje spelen we weer gezellig bingo in het “Hugo huis”. 13 April Klavertje 4 Kom ook gezellig een kaartje leggen. We spelen klaverjas en Jokeren. 8 April Bingo Avond Onder het genot van een dansje een hapje en een drankje spelen we weer gezellig bingo in het “Hugo huis”. 11 April Bloemschikken Onder leiding van Rika en Martin worden weer de mooiste bloemstukken gemaakt. Rekeninghoudend met aankomende Pasen.  Let op nu in de avond, zaal open 18:30 t/m 18:50 uur.  aanvang 19:00 uur 12 April Soos Paas Bingo Op deze middag spelen we weer een gezellige PaasBingo met onze 50 plussers. Kom ook en misschien neemt U de hoofdprijs wel mee naar huis. 18 Maart Bingo Avond Onder het genot van een dansje een hapje en een drankje spelen we weer gezellig bingo in het “Hugo huis”.