Afdelingen

Binnen onze club zijn er verschillende afdelingen met vrijwilligers die zich volledig voor hun doelgroep inzetten hieronder vindt u de verschillende afdelingen en het doel wat zij hebben binnen onze vereniging. Uiteraard staan wij open voor eventuele nieuwe initiatieven. Lees bij de verschillende afdelingen waar zij voor staan en klik door voor meer info. Daarnaast kunt u op de pagina Foto en Video archief een indruk krijgen van de activiteiten zoals deze door deze afdelingen wordt aangeboden.

50+ SooS  

Bij de 50+ SooS komen mensen die graag op de

woensdagmiddag samenzijn om met elkaar

onder het genot van een bakje koffie te

kaarten of te sjoelen, of gezellig een babbeltje

met de ander te maken.

Regelmatig worden er speciale thema’s gebruikt om de middag nog wat extra elan te geven. Denk hierbij aan de vele feestdagen die we in Nederland hebben zoals Carnaval, Pasen, Sinterklaas en Kerst. Daarnaast zijn er ook regelmatig bingo’s waarin m.n. de levensmiddelen gretig aftrek vinden. Kortom een gezellig middagje alles mag en niets moet.                                                     
Meer info Meer info

Bloemschikken

Eens in de maand worden er enorme bossen bloemen rechtstreks bij de veiling vandaan gehaald. Onder leiding van Rika en Mart worden door de deelenemrs hele mooie grote bloemstukken gemaakt in zelf meegenomen schalen. Uiteraard worden er met Kerst mooie kerststukken gemaakt en met de pasen stukken in het teken van het voorjaar. Uiteindelijk is er altijd wel een reden om een mooi bloemstuk te maken.
meer info meer info

Jokeren en Klaverjas competitie

Op verschillende donderdag avonden wordt er een kaartje gelegd in ons Clubhuis. De gespeelde spellen Jokeren en Klaverjassen zijn een spel voor iedereen. Tegen een kleine vergoeding kunt U meespelen voor leuke prijzen van de avond. Iedereen is van harte welkom om samen met ons mee te spelen. Probeert u het ook eens om het hoogste aantal punten van de avond te halen bij het Klaverjassen, of juist het laagste aantal punten bij het Jokeren. Wanneer U dat lukt valt U zeker in de prijzen. Voor de juiste data zie de pagina data en activiteiten.
meer info meer info

Line Dancing (en aerobics)

Op maandagmiddag en woensdag avond wordt er door een groep (voornamelijk) dames in ons clubhuis aan Line dance gedaan. Dit is een plezierige manier om in beweging te blijven. Regelmatig worden er nieuwe dansen ingestudeerd welke dan op een bingo avond door de aanwezige line dance leden wordt gepresenteert. Uiteraard zullen dan ook bij de andere niet line dance leden de voetjes van de vloer gaan. Of je nu 12 of 95 bent, zolang je nog kunt bewegen kun je line dancen in je eigen tempo.
meer info meer info

Bingo en feestavonden

Regelmatig houden wij bingo avonden waarbij er ook gezellig gedanst kan worden. Op deze bingo avonden zijn er veel leuke prijzen te winnen en natuurlijk is het ook mogelijk een hapje en een drankje te nuttigen. We proberen ook meerdere keren per jaar thema feestavonden te organiseren, denk hierbij aan carnaval, halloween of  oktoberfeest, natuurlijk vergeten we pasen niet. Kortom als er een mogelijkheid is proberen we dit aan een feest te koppelen. Kortom heeft u nog een leuk idee, wij koppelen er een feest aan.
meer info meer info
Judo Afdeling Voor de jeugd hebben we onze eigen \judo afdeling “Budokwan”. Deze afdeling bestaat voornamelijk uit jeugd tussen de 6 en 17 jaar. Tijdens de lesuren worden ze de fijne kneepjes van het Judo bijgebracht door onze judo leraar. Dit gebeurd in 2 groepen zodat voor de wat gevorderde Judoka er nog steeds uitdagen overblijven om zich te ontwikkelen.                                                                                   
Meer info Meer info